2017. június 4., vasárnap

Asszociációs kihívás #4

Egy játék a gifekkel!


Sziasztok!
FairyDust által kitalált asszociációs játék újabb fordulójához érkeztük! Már nagyon vártam, nagyon szeretem ezeket a kis szösszeneteket írni is, utána pedig elolvasni a többiek kitöltését, hogy mennyire másra vagy épp hasonlóra gondolunk egy-egy gif kapcsán! A linkre kattintva meg tudjátok nézni az eredeti kiírást. A feladat ugyanaz, mint az előző körben, leírom, ami először eszembe jut a gif kapcsán. Ha szeretnél csatlakozni, semmi akadálya, de jelöld az ötletgazdát és jelezd neki is a kitöltést, mert egy helyen gyűjti a bejegyzéseket a saját posztja alján. Vágjunk is bele!


Amikor lefordítok egy hosszabb külföldi Tag-et és látom, hogy tetszik az embereknek, mert nagyon sokan megcsinálják utána, akkor érzem így magam ^^


Erről nem könyv, hanem inkább film jutott eszembe, mégpedig az Időhurok. Miután megnéztük ezt a filmet a párommal, még hetekig volt beszélnivalónk róla. Nekem hihetetlen „mind blowing” élményt nyújtott. Nagyon tetszett!


Ez tipikusan az a helyzet, mikor egy szereplő baromi menő akar lenni, de nem jön neki össze. Latter Zsófia a Bábelből szerintem tipikusan ilyen.


Nem tudod, mire számíts egy könyv kapcsán, és kiderül, hogy nagyon, de nagyon nem a te világod, sőt… Margareth Stohl: Ikonok című regénye váltotta ki belőlem legutóbb ezt az érzést.


Könyvhét! Nem érdekel, hogy kifutok a keretemből, nem érdekel, hogy így is sok könyvem van, megveszek minden könyvet, amit kinéztem, és remélem ilyen szép időnk is lesz!

Kár, hogy ilyen gyorsan végeztem vele, de megyek gyorsan és lecsekkolom a többiek asszociációját is! Nézzétek meg Ti is FairyDust bejegyzésének alján! Ismét köszönöm, hogy hónapról hónapra elhozod nekünk ezt a kihívást!

2 megjegyzés:

  1. Ó, ezt a bejegyzésed most veszem csak észre, pedig naponta nézem a blogod :/ A book tages cuccokért tőlem is kapsz egy pacsit, mert imádom őket :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobb később, mint soha! Jól esik, hogy nézed ^^ köszönöm :)
      A pacsit meg szombaton behajtom :D :D

      Törlés