2017. november 15., szerda

Top 5 Szerda #42

Egy téma, öt könyv, toplista a Top 5 Wednesday keretében.



Sziasztok!
Kitaláltam, hogy hozom össze a mai bejegyzést! Egyszerűen nem szűkítem le magamnak könyves karakterekre a dolgot. A téma mára ugyanis nem más, mint: „Könyves pasik/csajok, akikért gyerekként odavoltál!” Nem szoktam szerelembe esni könyves pasikba, viszont színészekbe és zenészekbe simán. Úgyhogy ma őket hozok nektek, szám szerint ötöt! A Goodreads csoport linkjét ITT eléritek. A bejegyzés alján megtaláljátok a többi résztvevő bloggert, amint az övék is kikerül, frissítem a linkekkel, addig a blogjaik linkjét teszem a neveik alá!

Ő a mai napig nagy kedvenc, szó nélkül hozzámennék feleségül, ha megkérne. Még az sem baj, hogy egy szót sem váltottunk egymással életünkben. Ő volt az első, aki a téma kapcsán eszembe jutott. Jó, lehet, hogy nem voltam már gyerek, mikor felfigyeltem rá, de tini voltam, szerintem az is számít! Már A hitetlen című filmmel megnyert magának, pedig az nem épp egy romantikus film.


Hatalmas Backstreet Boys rajongó voltam gyerekként! Viszont nekem nem Nick volt az álompasim, hanem Kevin és AJ! Biztos ti is ragadtatok mikrofont a kezetekbe gyerekként, én mindig őket játszottam, mikor a dalaikat énekeltem. Úgy csináltunk mikrofont, hogy wc papír gurigába beletömtünk szivacslabdát, nagyon menő volt!



Még egy Kevin. A két film, amivel a szívembe zártam őt, a Farkasokkal táncoló és a Robin Hood, a tolvajok fejedelme. Igaz, még kisbaba voltam, mikor ez a két film kikerült a nagyvilágba, de az utána lévő években is rengeteget játszotta a televízió. Annyira jóképű volt abban az időben, valamint olyan szerepeket játszott, ami tiszteletet ébreszt, és jól is játszotta őket! Aaah, milyen szívesen lettem volna Marian…


Ő is nagy kedvencem még mind a mai napig. Gyerekként teljesen bele voltam zúgva. Mindig olyan lazának és vidámnak tűnt. Tudom, hogy nem egy csapatban játszunk, de mikor gyerek/tini voltam, és szóba jött, hogy ki kinek akar majd egyszer a felesége lenni, sokszor őt mondtam. Most pedig, mikor az Ikercsavar krónikákat olvasom, Gok szerepére mindig őt képzelem el!


Remélem, hogy elnézitek nekem, hogy nem könyves karaktereket hoztam! Kicsit bepillanthattatok gyerek Réta lelkébe is, én őket mondanám nosztalgikus pasijaimnak, ahogy az eredeti T5W megnevezés mondja („Nostalgic Book Boyfriend/Girlfriend”). Nézzetek be a többiekhez is!
További résztvevők:
T5W bejegyzések:
Többiek:

Képek forrása a nevekre kattintva elérhető!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése